Camping

De camping

Chalets en stacaravans direct aan het water met eigen ligplaats in het waterdorpje Belt-Schutsloot, midden in het prachtige natuurgebied van het Nationale park Weerribben-Wieden.

Op onze camping staan rust, natuur en water centraal.

Al onze standplaatsen zijn direct aan het water en bieden een eigen ligplaats voor uw boot. De plaatsen zijn van elkaar gescheiden door middel van hagen of andere natuurlijke begroeiing, waardoor veel privacy wordt verkregen en wat de camping een ‘natuurlijke’ uitstraling geeft. De aanleg en aard van de camping zijn daardoor vrij uniek in Nederland.

Op onze camping staan rust, natuur en water centraal en daarom zal u op onze camping geen horeca of andere toeters en bellen aantreffen.
Camping de Wanepe is daarom net even anders.

  • Honden zijn toegestaan op onze camping
  • Verhuur is op onze camping niet toegestaan

 

Wij bieden alleen vaste standplaatsen aan voor chalets en stacaravans.Wij bieden als camping geen kampeerplaatsen aan voor dagtoerisme zoals bijv. campers en tenten.

Belt-Schutsloot

Belt-Schutsloot ligt in de kop van Overijssel, midden in het prachtige natuurgebied van het Nationale park Weerribben-Wieden. Belt-Schutsloot wordt ook wel het zusje van Giethoorn genoemd, dat op steenworp afstand van ligt. Wellicht iets minder bekend en druk, maar zeker net zo mooi.

Het dorp is het beste omschreven als pittoresk; mooi om te zien en met de uitstraling dat het leven er rustig en prettig is. In het dorp vindt u meerdere horecagelegenheden die allemaal op loop of fietsafstand zijn.

Belt-Schutsloot is een uitstekend vertrekpunt voor al uw fiets, boot en kanotochten. Zowel de waterliefhebber als de natuurliefhebber kan hier in het gebied volop genieten en zijn hart ophalen.

Chalets en stacaravans te koop

Bekijk hier de chalets en stacaravans die te koop staan op onze camping.

Sfeerimpressie

Vragen of meer informatie?

Wilt u graag meer informatie of heeft u andere vragen?
Neem dan gerust contact met ons op!